Yavru kediler ve yavru köpeklerin birlikte daha iyi büyüdüğünün kanıtı

26 Ekim 2021
1391
Yavru kediler ve yavru köpeklerin birlikte daha iyi büyüdüğünün kanıtı

Bir kediyi veya bir köpeği daha çok seviyor olabilirsiniz. Genellikle kedi ve köpeklerin kavga ettiklerine dair yaygın bir klişe vardır. İki hayvanın da evcilleştirilmesinin altında yatan farklı nedenler var olup insanlar ile kurdukları ilişkilerde eşsiz yerler edinmişlerdir. Evet, her ikisi de tek başlarına mükemmel evcil hayvanlar. Ancak şimdi bu ayrımı bir kenara bırakarak, onların beraber daha iyi oldukları gerçeği ile yüzleşmelisiniz. Evde iki tane küçük sevimli ve eğlenceli canlının olması, sizin için de muhteşem bir deneyim olacaktır. Eğer bu konuya yeteri kadar inancınız yoksa, sizin için hazırlamış olduğumuz makalemiz ile tüm gerçekleri görmenizi sağlıyoruz.

  • Birlikte En Sevdikleri Televizyon Programlarını İzlerler: Nasıl ki bizler en sevdiğimiz dizi ve filmleri arkadaşlarımız ile izliyorsak, kedi ve köpek yavruları daha da çok severler.

dışarıda oyun oynayan yavru kedi ve köpek

  • Dışarıda Birlikte Vakit Geçirirler: Evcil hayvanlarınız ile beraber dışarı çıktığınızda, siz keyifle otururken onların beraber vakit geçirmeleri kadar iyisi yoktur.
  • Sonuçları Birlikte Karşılarlar: Yaptıkları bir hataya karşılık cezalandırıldıklarında gün sonunda her zaman birbirlerine sahiptirler.

beraber uyuyan yavru kedi ve köpek

  • Birlikte Şekerleme Yaparlar: Yoğun bir günün ardından şekerleme yapmak gibisi yoktur. Güzel bir uyku sırasında birbirlerine sokularak en sevimli şekilde uyurlar.
  • Sahiplerini Birlikte Duymuyormuş Gibi Yapıyorlar: Sahipleri onları çağırdığı zaman duymuyormuş gibi yaparak, kendi aralarında bir eğlence oluşturabilirler.

oyun oynayan yavru kedi ve köpek

  • Birlikte Kavga Ediyormuş Gibi Görünürler: Beraber oyun oynarken kavga ediyormuş gibi gözükürler. Fakat işler bazen çığrından çıkabilir. Böyle durumlarda biri gelip size sığınacaktır.

Sıkça Sorulan Sorular

Elbette ki, bir yavru kedi ile bir yavru köpek beraber büyüyebilir. Birlikte eğitilerek, kurdukları sağlam ilişki sayesinde aralarında yi bir dostluk oluşabilir. Ancak bunu yaparken belirli bir sabır, dikkat ve enerji harcamak gerekiyor.

Her ikisinide birbirleri ile oynamak için ön ayak olun. Bu şekilde birinin neyi sevdiğini ve neyden hoşlanmadıklarına dair bir ipucu olacaktır. Dolayısıyla sınırlarını çizmeye öğreneceklerdir. Yavru köpek biraz dinlenmek ister ya da sert davranırsa, uzaklaşmasına müsade edin.

Bilhassa köpek genç ve yüksek enerjiye sahipse, oyun oynarken kediyi istemeden incitebilir. Köpek, yetişkin bir kedi ile oynuyor dahi olsa yakından izlemeniz de fayda var. Eğer görebileceğiniz bir noktada oynamıyorlarsa, onları ayrı tutmalısınız.

Yavru bir kedi ile köpeğin tanışa süreci yaklaşık olarak 3 hafta kadar sürmektedir.

Yavru kedi tokatlayabilir, yavru kedi ise dişlerini kullanmadan ağzına alabilir. Bu gerçek dışı dövüşme esnasında köpekten heyecanlı sesler duyabilirsiniz. Bu sırada kedi sessiz kalabilir. Sırasıyla birbirlerini kovalayarak, oyunda kalırlar.

Kedin senden nefret etmeyecektir. Bazı davranışlarının muhtemelen sizin ile bir ilgisi yoktur.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.